Detenen a dos hòmens per agredir a una persona mentres intentaven robar-li en Castelló de la Plana

Acusats dels delictes de robatori amb violència e intimidació
Els agressors van tractar de robar a la víctima | Pixabay

La Policia Local de Castelló han detingut a dos hòmens de 48 i 36 anys  respectivament pels presumptes delictes de robatori amb violència i intimidació i lesions en agredir de manera violenta a un altre home amb intenció de robar-li diferents pertinences personals en el Passeig Morella de Castelló de la Plana.

Els fets es van produir cap a les 18:30 hores d'este dimarts, 29 de desembre, quan els agents van rebre l'avís d'un veí que alertava que en ple carrer, dos hòmens estaven agredint a un altre, concretament darrere d'una cabina telefònica del Passeig Morella.

Fins al lloc dels fets  es va desplaçar una patrulla policial que en arribar a l'altura del lloc a on el testimoni van observar clarament com dos persones estaven agredint a una tercera persona.

Els agressors van atracar a la víctima

Immediatament, els policies van posar fi a l'agressió i mentres procedien a identificar als dos autors dels fets que havien participat en la baralla, la víctima, que es trobava molt atordida, va explicar als agents que els dos presumptes agressors s'havien abalançat sobre ell per a demanar-li diners i altres objectes de valor i en negar-se este a entregar-los estes pertinences, havien començat a colpejar-lo violentament.

Els agents van poder constatar que la víctima havia rebut un gran número de colps en la cara i en el cos, ja que presentava diferents ferides obertes en el rostre, contusions en els ulls i en el nas i colps en les mans i en el tors.

A la vista d'estes lesions, els agents van sol·licitar ràpidament un servici d'emergències sanitàries perquè traslladarà a l'home agredit a un hospital i poguera així rebre atenció hospitalària per les ferides produïdes durant l'agressió.

Un dels acusats compta amb una ordre de cerca i detenció

Després de traslladar a la víctima a l'Hospital General, els agents van procedir a la detenció dels dos presumptes autors de la baralla, H.E.L., de 48 anys i A.M.R., de 36 pels presumptes delictes de robatori amb violència i lesions.

Cal destacar finalment que els agents van poder esbrinar que a A.M.R., a demés, li constava també una ordre de cerca i detenció ordenada per un Jutjat de València pel que a demés dels delictes anteriorment citats, també va ser arrestat per esta ordre judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agarren a una banda implicada en 38 robatoris en Bétera" "Vàndals assalten el Centre d'Interpretació del Desert de les Palmes de Castelló"