Un total de 10 detinguts per una violaci贸 grupal a una menor de 14 anys en l'Olleria

La Gu脿rdia Civil mant茅 oberta la investigaci贸
No es descarten noves detencions | EP

La Gu脿rdia Civil ha detingut a un total de deu h貌mens, la mitat d'ells menors d'edat, per la seua suposada participaci贸 en una violaci贸 grupal a una menor de 14 anys en la localitat valenciana de l'Olleria, en la comarca de la Vall d'Albaida (Val猫ncia), que es va produir dissabte passat.

Fonts coneixedores de la investigaci贸 han explicat que la Gu脿rdia Civil de X脿tiva, en la comarca de la Costera (Val猫ncia), investiga si la v铆ctima va poder haver sigut intoxicada amb alguna subst脿ncia en el transcurs d'una festa.

Les detencions s'han produ茂t este divendres i tant les declaracions dels sospitosos com el seu passe a disposici贸 judicial es produir脿 seguint un protocol diferent en el cas dels menors, com 茅s habitual.

Les mateixes fonts han informat de qu猫 la Gu脿rdia Civil de X脿tiva est脿 treballant en esta operaci贸 des de diumenge passat, que el seu esclariment ha sigut r脿pid i que la part m茅s important de la mateixa es dona per conclosa, si b茅 no es descarten noves detencions.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Investigat per llogar un camp de taronges per a cultivar marihuana en la Safor" "Intenta cremar una tenda de campanya en la que vivia una parella en Val猫ncia"