Dol en el futbol grancanari per la mort del benjamí Dilan, atropellat en Telde

Atropellat per un motorista que es va donar a la fugida

Índex Amagar

El futbol base canari es troba de dol després de la tràgica mort d'un petit i prometedor jugador de l'Atlètic Gran Canària de només 9 anys, Dilan Santos Ruiz.

El menut, el seu germà bessó i el seu pare van ser atropellats per un motorista quan sortien d'un entrenament de l'equip, amb el fatal resultat de la mort del primer. El conductor del vehicle es va donar a la fugida, encara que les autoritats ja li han identificat.

Era futbolista

Dilan formava part de l'equip Benjamí de l'Atlètic Gran Canària, i la seua pèrdua ha suposat una dura maçada tant en l'equip com en tota l'illa. Les Illes Canàries estan plagades de petits clubs de futbol amb nombrosos nens que volen fer carrera i emular a mites com Valerón o Silva. Per això, la mort d'este xiquet ha generat un gran pesar.

"Hui es pengen les botes de Dilan per sempre, però continuaràs jugant amb nosaltres. a. c. s.. Tota la família del Club Atlètic Gran Canària lamenta la seua pèrdua", han escrit des del seu actual equip per a acomiadar-li.

<

>
Les xarxes socials de l'Atlètic Gran Canària s'han omplert de missatges de suport i dol per la mort de Dilan, incloses les pedreres dels grans equips de l'arxipèlag, com la UD Las Palmas o el Tenerife.

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta atracar un banc i perd la cama ortopèdica en un forcejament" "Nacho Vidal en el punt de mira"