La dona que apunyalà al seu home mentres ell ho gravava en València, culpable d'homicidi

El veredicte del jurat no emet cap pronunciament sobre la pena, que serà fixada pel jutge
El veredicte del jurat no emet cap pronunciament sobre la pena, que serà fixada pel jutge | València Diari

Flor María Ch.S., que va apunyalar en el cor a la seua parella, Milko Remberto, mentres ell gravava en el mòbil els seus últims minuts de vida, ha sigut considerada culpable d'homicidi pel jurat que ha jutjat els fets, produïts en 2017 en el domicili que compartien ella i la víctima en València.

«No saps com sóc de filla de p***. Et mataré», se sent dir a l'homicida en la gravació que la seua parella i víctima va registrar amb el seu telèfon mòbil i que el jurat va poder sentir durant la vista que l'Audiència de València ha celebrat esta setmana.

A partir d'eixa i d'altres evidències, el jurat ha considerat provat, per unanimitat, el relat del fiscal, qui demana una pena de dotze anys i mig de presó per a la dona. Tot i que el veredicte del jurat no emet cap pronunciament sobre la pena, perquè la seua funció es limita a considerar o no provats uns fets. Serà el jutge que ha dirigit la vista qui dictarà la sentència en la que es fixarà la pena.

El jurat aplica els agreujants de superioritat i parentiu

En la determinació de la condemna, pesarà el fet que el jurat no ha considerat provat que l'acusada tinguera afectada la seua capacitat de decisió per un consum elevat de substàncies estupefaents o d'alcohol, ni que actuara portada per una alteració insuperable del seu estat d'ànim. De la mateixa manera ho van considerar diferents mèdics forenses en la segona de les sessions del juí.

El magistrat va dirigir dos preguntes en este sentit al jurat, per a saber si havia d'aplicar algun dels atenuants reclamats per la defensa. El jurat, en línia amb els indicis, ha considerat que només pot tindre's en compte un consum lleu d'alcohol per part de l'acusada, contra qui sí que aplica els agreujants de superioritat i parentiu amb la víctima.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sis lladres entren a furtar a punta d'escopeta en una casa de Dénia" "Una altra víctima acusa a l'assassí de Marta Calvo d'intoxicar-la"