Mata al seu home mentres ell ho grava en València «No saps com sóc de filla de p***»

Ell volia que ella acceptara que ja no la volia i que li deixara anar-se'n
ganivet de cuina | cedida

Una dona, de 31 anys, està sent jutjada en l'Audiència de València per haver matat, presumptament, a la seua parella sentimental. De fet, la víctima va posar el seu telèfon a graver en el moment de l'agressió, poc abans del succés, cosa que ha fet que hi haja proves de l'assassinat. I ara, se la jutja per un delicte d'homicidi, amb agreujant de parentiu i superioritat.

Flor María, l'acusada, ja havia sigut denunciada anteriorment per la seua parella per violència domèstica. En un moment donat, la dona es va començar a alterar i se sent dir a l'home: «No et vullc, només vullc que acceptes que no et vullc i que deixes que me'n vaja».

En eixe moment, se sent a l'acusada: «No saps com sóc de filla de p***. Et mataré». I, segons el fiscal, la presumpta homicida va agarrar un ganivet i li'l va clavar en el cor. Poc després, i com a conseqüència de les ferides, Milko Remberto moria en el replà de casa, segons ‘Levante-EMV’.

La fiscalia ha demanat ensenyar esta gravació al jurat, ja que l'acusada es negava a declarar. De fet, després de ferir a la seua exparella, en la gravació s'aprecia com intentava fugir i els crits de dolor d'ell a causa de la ferida. Però Flor María ha declarat una altra versió dels fets. Segons ella, quan ell va intentar llevar-li el ganivet, se'l va clavar a soles.

Ara mateixa, el fiscal demana per a ella un total de 12 anys i mig de presó per l'homicidi del seu exnóvio. L'acusada, de fet, ja està tancada en règim de presó preventiva des del moment de l'assassinat, la mitjanit del 23 d'octubre del 2017, en el C/ de Rubén Vela de València.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'explosió d'una llavadora i botelles de butà causen un incendi en la Pobla de Vallbona" "Sis dones ferides en un accident múltiple en l'A-3 a l'altura de Setaigües"