Dos persones rescatades d'un incendi en sa casa d'Alacant

El focus del foc estava en la zona del televisor
El matrimoni estava dormint | Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant â€“SPEIS- han acudit este matí de dilluns a extingir un incendi elèctric que s'ha originat en un apartament turístic, situat en la glorieta del Regne Unit de la ciutat. El foc s'ha originat mentres una parella estava dormint dins i han sigut alertats pel detector de fum, pel que han decidit quedar-se confinats en una de les habitacions amb la porta tancada fins que arribaren els bombers, fet que ha salvat les seues vides, i no han acabat ferits.

El SPEIS ha sigut avisat cap a les 06.30 pel 112 segons el que alertava d'un incendi en una casa als apartaments Hills, i fins al lloc s'han desplaçat quatre dotacions completes amb dotze efectius de bombers per a apagar el foc, i dos patrulla de la Policia Local, que han regulat el trànsit en la zona afectada per a coordinar l'emergència, i situar els camions.

Els bombers dividits en equips, en una primera intervenció han trobat i han atés a dos persones que es trobaven confinades en l'habitació, les que de forma molt encertada han decidit no eixir fora i evitar intoxicar-se. Mentres, un altre equip ha trobat el focus del foc, desplegant línies d'aigua, que estava en la zona del televisor, i es trobava tot el saló inundat d'un dens fum negre generat per l'incendi.

Els bombers, una volta apagat el foc, han continuat en les faenes de ventilació amb els grups de pressió positiva, i l'apartament ha resultat afectat parcialment, sobretot pel fum. Les tasques d'extinció han durat una hora, i a causa de la ràpida crida en l'inici de l'incendi avisat pel detector de fum no cal lamentar vides i els danys materials són menors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen a l'autor de l'abandó de 6 gats en Torrent" "Rescat d'una senderista ferida en Alacant"