Dos xiquetes valencianes tornen una bossa plena de diners que s'havien trobat

Ara volen conéixer al seu propietari
Guàrdia Civil Carcaixent | València Diari

 

Dos xiquetes de 12 i 13 anys es van trobar este dimecres al migdia una bossa plena de diners, targetes de crèdit i documentació en un carrer de Carcaixent, a la Ribera Alta. Sense pensar-s'ho, es van dirigir a la caserna de la Guàrdia Civil per a tornar-la i que els agents feren el mateix amb l'amo d'eixa motxilleta, segons informa hui el diari Levante-EMV.

 

L'honradesa d'estes dos joves, de nom Carla i Paula, l'explica la seua mare també al citat mitjà, contant que les xiquetes estan segures que van fer «el correcte». Les joves van arreplegar una bossa plena de diners de 20 i 50 euros, amb el DNI de l'home que possiblement l'havia perdut i que facilitaria les tasques per a posar-se en contacte amb ell.

En total, segons fonts oficials que recull el mitjà, hi havia 145 euros i el seu propietari ja està alertat de la troballa i preparat per a arreplegar-los. Esta persona, de la qual es desconeix més identitat, es troba molt agraïda amb les dos xiquetes valencianes pel gran gest que han tingut i que no tot el món haguera fet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!