Elvira, la dona de Rajoy, va treballar en Antena 3 i va demanar una excedència per a anar-se'n a Moncloa

Els qui la coneixen la definixen com una persona discreta però intel·ligent
Mariano Rajoy amb la seua dona Elvira Fernández | Gtres

 

El nom d'Elvira Fernández probablement no et diga res, però si parlem de la dona del president del Govern, Mariano Rajoy, tot canvia per complet. Viri, com li la coneix en el seu cercle més íntim, és una dona discreta i sense cap afany per eixir en els mitjans. Segons informa 'Vozpópuli', els seus més reunits afirmen que es tracta d'una dona seriosa, natural i per sobre de tot estudiosa. 

  

  

Aravaca

Una dona discreta, culta i familiar 

Mentre Mariano tracta de governar el país, ella intenta «governar» la seua llar i oferir una bona educació als seus fills, que estudien en el Col·legi Britànic de Madrid, un centre al qual també acudixen els fills de Fátima Báñez i José Blanco. Quan va arribar a Moncloa, va fer gala de la seua fama de dona austera i va controlar les despeses de palau, arribant a estalviar un 30% en el pressupost de manteniment.

Mariano Rajoy amb la seua dona Elvira Fernández | Gtres

 

Segons el citat mitjà, Elvira sent feblesa per la cultura, sobretot la lectura, el cinema i els museus, als quals acudix sempre que li és possible. Al costat de Cristina Cifuentes, amb qui manté una excel·lent relació, es va deixar veure pel festival Suma Flamenca, on descobrim la seua passió per este gènere musical.

Elvira i Mariano

La parella es va casar el 28 de desembre de 1996 després de quatre anys de relació. Aleshores es van mudar a Madrid. El dirigent popular la descriu en la seua autobiografia com un 'flechazo': «Tan bonica i amb una personalitat molt marcada alhora que discreta i intel·ligent, no m'anava a deixar indiferent per a tota la vida». Anys després, després d'un tràgic avortament, el matrimoni va recórrer a la fecundació 'in vitro' per a tenir fills. En 1999 va nàixer Mariano i en 2005 arribaria el seu segon fill, Juan.

Mariano Rajoy amb la seua dona Elvira Fernández, en el dia de la seua boda | EFE

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Arriba la primera onada de fred a la Comunitat" "Cau un important grup de narcos amb presència a València"