Empresonat per tràfic de drogues el cirurgià valencià conegut per l'escàndol dels vídeos sexuals

Portava un quilo de cocaïna en una motxilla
El cirurgià ha treballat en diferents clíniques i hospitals i tenia la seua pròpia clínica dental | Facebook

 

El conegut cirurgià maxil·lofacial castellonenc, Luis Senís, ja va ser notícia fa només uns mesos. El passat mes de març era despatxat del seu lloc de treball en l'Hospital la Fe de València, després de què isqueren a la llum uns vídeos sexuals a on es podia vore al cirurgià mantenint relacions sexuals amb una dona en un dels banys del seu lloc de treball, a més de dos més amb diferents dones. 

Ara, concretament este divendres, ha sigut detingut després de ser pillat amb mig quilo de cocaïna en una motxilla. El Jutjat d'Instrucció número 5 de València ha sigut el que ha enviat a presó a Senís, acusat d'un delicte contra la salut pública en la modalitat de tràfic de drogues, tot i que pot eixir si paga una fiança de 50.000 euros

Segons ell, no sabia que portava droga damunt

Un altre home, Carlos S.V., també va ser detingut junt amb el cirurgià este divendres, en el carrer Reus de València, molt prop de sa casa. Este home era al que investigava la Policia de la comissaria de Trànsits des de fa un temps, donat que tenien sospites de què es dedicava a la venda de droga en un pis a on vivia a voltes, en el districte de la Saïdia. 

En este sentit, a Senís el van detindre per casualitat, per dir-ho d'alguna forma, segons les fonts jurídiques, encara que va ser el primer detingut perquè la Policia el va pillar eixint de la vivenda vigilada amb una motxilla. En eixe moment, va ser quan els agents van localitzar mig quilo de droga, d'elevada puresa i molt premsada, de la mateixa forma que l'envien els narcotraficants a Europa des de països com Colòmbia, Perú i Equador, a on la produïxen en laboratoris.

El cirurgià es va defendre des d'un principi dient que havia anat només a visitar-lo i que no sabia que hi havia un quilo de cocaïna en la motxilla. Tot i això, totes les seues pertinences personals estaven dins, a més de dos peces de roba de Carlos S. V., col·locades damunt de la droga.

La condemna

Una volta els agents tenien l'ordre del jutjat per a entrat en les cases dels dos detinguts, la Policia va trobar 10.000 euros en casa de Carlos S.V., a més del quilo de cocaïna, valorat en uns 17.000 euros. Diumenge de vesprada, els dos van ser posats a disposició judicial i, finalment, el jutge va decretar presó baix fiança —de 50.000 euros per al cirurgià i de 30.000 euros per al camell—.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El pare que va atacar al fill amb una destral acusat de 'lesions' però no d'homicidi'" "Mor una xiqueta de 14 anys en explotar-li el mòbil mentres dormia"