Equips mèdics i la seua dona salven la vida d'un home que havia entrat en parada cardiorespiratòria en Gandia

L'home està ingressat amb pronòstic reservat en un hospital de la localitat
La dona ha rebut l'ajuda telefònica dels sanitaris | Dénia.com

Esta nit de dimarts, cap a les 22.10 hores, un home de 58 anys ha entrat en parada cardiorespiratòria en sa casa de la localitat de Gandia, capital de la Safor (València). La seua dona, amb l'ajuda i les indicacions per telèfon dels sanitaris, ha conseguit salvar-li la vida.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i una altra del Suport Vital Bàsic (SVB). Mentres eixos equips arribaven, un metge del CICU ha estat donant indicacions a la dona de la víctima per a que li fera les maniobres de reanimació bàsica.

Gràcies a la faena de la dona, i a la intervenció de l'equip mèdic del SAMU quan ha arribat a la casa, que ha continuat amb les maniobres de recuperació, s'ha conseguit revertir la parada cardíaca de l'home.

Després de ser estabilitzat, la víctima ha sigut traslladada fins a l'Hospital Francesc de Borja de la localitat, a on continua ingressat amb pronòstic reservat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home en ser disparat per un altre home en Dénia" "Un home assetja als veïns d'una zona residencial de Castelló"