Un espanyol mata a la seua filla de 6 anys i se suïcida llançant-se amb ella al buit en Sao Paulo

L'home, buscat per Interpol, es va llançar al buit amb la nena des de l'habitació d'un hotel

Un espanyol buscat per Interpol per delictes no precisats va morir amb la seua filla de sis anys després de llançar-se al buit des del pis 17 d'un hotel en el qual s'allotjaven en Sao Paulo, segons van informar este dissabte fonts oficials brasileres.

El nom de les víctimes ha estat mantingut en reserva, però d'acord amb la Policia Militar de Sao Paulo, l'home va deixar una carta escrita en espanyol a la seua habitació, en la qual demanava "disculpes" pel fet i les feia extensives "a l'hotel", pel "perjudici" que pogués causar.

"No tinc amb qui deixar-la que m'aporte un mínim de seguretat i tranquil·litat", diu amb relació a la xiqueta en la carta, obtinguda per mitjans locals i en la qual l'home, de 53 anys, agrega que "això no hagués ocorregut al meu país, amb la meua família al meu costat".

Segons les autoritats, l'habitació que ocupaven estava "en ordre" i sense cap mena de senyal de violència.

La Policia Militar de Sao Paulo no ha precisat encara des de quan l'home i la nena es trobaven al Brasil ni quin va ser el presumpte delicte pel qual la seua captura havia estat sol·licitada a Interpol.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor l'actor Óscar Sánchez Zafra als 52 anys" "Una dona dóna a llum un bebé després de passar 24 dies ingressada en l'UCI per Covid a"