Estos són els cinc millors formatges que es poden trobar en els supermercats per menys de cinc euros

En els supermercats com Carrefour, Mercadona o El Corte Inglés es pot trobar una gran selecció de formatges de cabra, d'ovella, frescs, semicurats o blaus; molts d'ells exposats en el llibre 'Los superquesos'

Actualment, en els supermercats es poden trobar una gran varietat de formatges a preus molt assequibles. En Carrefour, Mercadona o El Corte Inglés es pot trobar una gran selecció de formatges, molts d'ells exposats en el llibre 'Los superquesos' que ha realitzat l'editorial Las Guías del Lince, com són formatges de cabra, d'ovella, frescs, semicurats o blaus. A més, es poden trobar a un preu menor als 5 euros segons la quantitat. En este sentit, s'exposa una xicoteta llista amb els millors cinc formatges del mercat segons qualitat/preu:

Queixo Tetilla Ruta Xacobea | los superquesos

 

—Queixo Tetilla Ruta Xacobea. Segons el llibre dels millors formatges, este producte realitzat amb llet de vaca presenta una «textura que és molt cremosa en boca, amb una ressonància notablement làctica i un bon punt d'acidesa que el convertixen en un formatge molt fresc i fàcil de menjar». El seu exterior és d'escorça groguenca dura, encara que el seu interior és blanc i de tacte molt cremós. Este Queixo Tetilla es pot comprar en Eroski i Caprabo per uns 3,55 euros els 680 grams.

Mozzarella di bufala Campana | los superquesos

 

—Mozzarella di bufala Campana.Este formatge s'ha realitzat amb llet de búfala procedent de les regions italianes de Campània, Lazio, Puglia i Molise, i a més també s'ha elaborat el formatge en la mateixa zona. Esta mozzarella de la marca Zanetti es pot trobar en Mercadona a 1,50 euros els 125 grams i és «suficientment saborosa per a menjar-la tal qual, amb un simple raig d'oli d'oliva», segons el llibre ‘Los superquesos'.

Formatge semicurat Maó-Menorca de S'Arangi | los superquesos

 


—Formatge semicurat Maó-Menorca de S'Arangi. Este formatge també realitzat amb llet de vaca «té una aroma làctica amb matisos de iogurt, un toc animal i un punt d'herbes aromàtiques. El seu sabor a llet, amb notes àcides, és intens i deixa un regust de nous torrades i toffee que perdura en la boca». L'empresa elabora este formatge semicurat «seguint mètodes tradicionals, amb llet procedent de granges properes a la seua formatgeria». Es pot adquirir en Eroski per 2'99 euros els 270 grams

Flor d'Esgueva Carácter| los superquesos

 

—Flor de Esgueva Caràcter. Realitzat amb llet d'ovella, «el seu interior oferix un aspecte oliós i homogeni, de color groc palla, amb una textura ferma i trencadissa al tall, a més dels cristalls de tirosina fruit de la seua llarga maduració». El llibre 'Los superquesos' apunta que Flor d'Esgueva Caràcter «desplega un ventall aromàtic molt particular, en el qual dominen les notes animals característiques dels formatges d'ovella, combinades amb agradables tons de vi ranci i fruita seca». Este formatge és un dels més populars i es pot trobar en la gran majoria dels supermercats a Espanya a un preu de 4,24 euros els 250 grams.

Formatge blau Lys Bleu de Bressor | los superquesos

 


—Formatge blau Lys Bleu de Bressor. Com explica el llibre, l'escorça rovellada d'este formatge és comestible i en la boca «agradable textura cruixent». Este formatge elaborat amb llet de vaca té una aroma a més de làctic, florit, «com de sotabosc o bolets», i oferix un sabor amarg i un poc picant. Lys Bleu es pot comprar en els supermercats Aldi per 1,49 euros els 200 grams.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LLISTA: 5 consells per què el wifi de la teua casa siga més ràpid" "AL·LUCINA: El curiós motiu pel qual les lletres dels teclat estan desordenades"