L'exnóvio de Rocío Caíz, la jove desapareguda de 17 anys, confessa el seu assassinat

El jove ha assegurat als agents de la Guàrdia Civil que després del crim, va esquarterar el cadàver, i ha portat als agents fins a un aparcament on ha sigut trobat el cos

L'exnóvio de Rocío Caíz Pozo, la jove de 17 anys veïna de Martín de la Jara (Sevilla) i que estava desapareguda des de fa una setmana, es va entregar ahir a la vesprada a la Guàrdia Civil, ha confessat que la va matar i es va desfer del cadàver després d'haver-lo esquarterat.

El cos de la víctima ha sigut localitzat en un aparcament, lloc al qual el sospitós, Adrián N., ha portat als agents.


De moment no ha transcendit el mòbil del crim i la Guàrdia Civil continua prenent declaració a l'exnóvio, ja detingut.


Rocío Caíz faltava de la seua casa des de dimecres passat, 2 de juny


Tenia 17 anys i un bebé de quatre mesos, que va tindre amb un jove de nacionalitat romanesa, de 23 anys i veí d'Estepa, ciutat situada a uns 28 quilòmetres de Martín de la Jara. La parella ja no mantenia la relació.


La família de la desapareguda va denunciar en el seu moment que va haver-hi episodis de maltractaments per part del pare del bebé. Així ho va explicar la germana en un vídeo fet amb un mòbil i que es va fer viral el dilluns.

La mare de Rocío també va insistir en diverses entrevistes amb diferents cadenes de televisió en què la relació no anava bé i ella va decidir marxar-se a casa dels seus pares des que va nàixer el xiquet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben el cos d'Olivia, la major de les xiquetes desaparegudes a Tenerife" "Mor la menor ferida en l'incendi d'Algemesí"