Conductor ferit en xocar amb un camió en l'A-7 en València

El xic, de 21 anys, ha pegat unes quantes voltes de campana i ha quedat atrapat entre els ferros del cotxe
Estat en què ha quedat el cotxe després de pegar unes quantes voltes de campana | Bombers de València

 

Este dissabte, cap a les 6.13 hores del matí, s'ha produït un accident en el terme municipal de la Ciutat de València. Segons ha informat el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), l'incident ha implicat a un turisme i un camió, que han patit un xoc frontal-lateral en l'autovia A-7, a l'altura de l'eixida 321, en sentit nord.

 

A causa de la col·lisió, produïda cap a les 06.15 hores, el cotxe ha pegat unes quantes voltes de campana i el conductor, un xic de 21 anys, ha quedat atrapat entre els ferros, tal com es pot vore en la imatge superior. Per a poder alliberar al jove, ha calgut la intervenció de 3 dotacions de bombers dels parcs de Paterna i Burjassot, a més dels agents municipals de València.

 

Des d'Emergències s'ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) que ha atés al xic per politraumatisme. Una volta ha sigut estabilitzat, se l'ha portat a l'Hospital de la Fe de València per a poder ser tractat en una ambulància de Suport Vital Avançat. Ara per ara, es desconeix l'evolució del ferit i quines han pogut ser les causes de l'accident.

 

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!