Ferits greus un home i el seu net d'un any en ser atropellats en Onda

Els dos han sigut traslladats a diferents centres sanitaris
Un home i el seu net havien sigut atropellats en el carrer de Patern | Google Maps

Un home de 65 anys anys i el seu net d'un any han resultat ferits este dijous després de ser atropellats en Onda (Castelló), en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Cap a les 16.00 hores s'ha alertat al CICU que un home i el seu net havien sigut atropellats en el carrer de Patern d'Onda. El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'helicòpter medicalitzat amb base en la província i un metge d'Atenció Primària.

El facultatiu d'Atenció Primària ha sigut el primer a arribar al lloc de l'accident i ha assistit al xiquet, d'un any, amb una ferida en un llavi i l'han traslladat al centre de salut.


L'avi, de 65 anys, ha sigut assistit pels equips mèdics del SAMU per ferides greus. Després de ser estabilitzat, ha sigut traslladat a l'hospital General Universitari de Castelló en l'helicòpter medicalitzat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desallotgen un bar amb més de 30 persones sense mascareta i fora d'horari en Castelló" "Cinc gossos ataquen a un jubilat en Tavernes Blanques"