Una festa clandestina de 300 persones acaba amb 156 denúncies i 2 detinguts en València

S'ha celebrat este diumenge en el barri de Benimaclet
Més de 300 persones en una festa en València | Unsplash | Michael Discenza

La Policia Local de València ha detingut a dos persones i ha denunciat a 156 en una festa clandestina en una zona del camí de l'Alqueria de Serra en el barri de Benimaclet de València, a on en eixe moment es concentraven al voltant de 300 persones consumint alcohol i sense respectar les distàncies interpersonals ni portar mascaretes.

Els fets han passat durant la matinada d'este diumenge, cap a les 07.00 hores, quan un dispositiu policial integrat per 18 agents va accedir a la festa clandestina.

Els policies han detingut a una xica de 25 anys per un delicte de tràfic de drogues i a un altre per un delicte d'atemptat contra un agent. A demés, van denunciar a 156 persones per no portar la mascareta ni respectar les distàncies de seguretat interpersonal.

També s'han alçat 13 actes per confiscació de drogues, dos per armes prohibides i cinc per la venda ambulant de begudes alcohòliques. A demés, es van decomissar 125 pots de cervesa. El regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha lamentat estos comportaments «irresponsables» i ha advertit «no donarem espai a estes actituds que se salten les normes per a ballar i beure alcohol».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a una mare per no deixar que la seua filla menor isquera amb ell en València" "Greu incendi en una pizzeria en València"