Festa amb DJ's i pólvora per a la nit de cap d'any a la plaça de l'Ajuntament

La festa començarà a les 22.45 hores fins a la 01.30 hores de la matinada

La festa comptarà amb la participació de diferents DJ's com Plan B, Rafa Star, Enric Montaner i LeyDJ. Amb l'objectiu d'oferir major cobertura a l'espai de celebració, s'instal·laran sis punts en tota la plaça amb un so total de 80.000 watts. Els assistents no podran accedir al recinte amb botelles de vidre i este accés es farà per tres carrers: Sant Vicent-Maria Cristina, Barques i Marqués de Sotelo, amb Barcelonina, Cotanda, Correus i En Llop com a eixides. A més, s'incrementarà el nombre d'urinaris químics en diferents punts de la plaça com informa 'El Levante'.

El concert de DJ's començarà a les 22.45 hores i s'allargarà fins a les 01.30 de la matinada i inclourà uns efectes de llum els cinc últims minuts abans de les campanades i un espectacle piromusical de Vulcano els tres minuts posteriors, les dos coses en la façana consistorial.

El cost total de la nit li costarà a l'Ajuntament 43.820 euros

Finalment, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha informat sobre el pressupost dedicat a esta cita festiva, 'una de les més barates de l'any, però una de les més participatives', ha subratllat. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari