Organitzava festes amb sexe i alcohol per al seu fill de 15 anys i els seus amics

Observava als adolescents participar en actes sexuals i els pressionava per a no parlar

Shannon O'Connor, una dona de 47 anys, ha sigut acusada d'organitzar orgies clandestines per a adolescents i fomentar actes sexuals, a vegades sense consentiment, en Los Gatos (Califòrnia, els Estats Units).
En aqueixes festes participaven el seu fill de 15 anys i els seus amics, entre els quals repartia condons, whisky i vodka fins que vomitaven i perdien la consciència.

O'Connor, s'enfronta a 39 càrrecs criminals que inclouen abús infantil, agressió sexual i subministrament d'alcohol a menors. A vegades observava als adolescents participar en actes sexuals i els amenaçava perquè no comptaren res als seus pares.

Va organitzar festes durant huit mesos, fins a març d'enguany

 

O'Connor està acusada de realitzar diverses festes per al seu fill i amics durant un període de huit mesos des de 2020 fins a març d'enguany, pressionant als assistents perquè es mantingueren callats sobre el llibertinatge. "Va dir que, si li ho deien a algú que podia anar a la presó", deia la declaració de fets.


Segons l'informe dels investigadors, O'Connor encoratjava als joves beure alcohol i després, quan una menor ja estava quasi inconscient, la portava a una habitació i cridava a un jove perquè abusara d'ella mentre ella mirava.


En una festa, la dona li va entregar un condó a un xiquet i el va espentar a una habitació on una xiqueta borratxa de 14 anys estava ficada al llit . Espantada, la xiqueta va córrer i es va tancar en el bany.

En un altre cas, O'Connor va portar a un xiquet a una habitació i el va deixar amb una xiqueta que també estava embriaga. Els fiscals diuen que la xiqueta va ser presumptament agredida i que després es va encarar a la dona per haver-la deixat sola en aquell estat. "Per què et va agradar fer això?", li va retraure la menor presumptament: "Com si saberes el que m'anava a fer".


"És tan terrible el que li va fer a la meua filla i a estos altres xiquets", va dir la mare d'una de les xiquetes. "'El meu cor es trenca per estos xiquets. Ha sigut devastador. És el pitjor malson per a un pare '', va dir un altre a 'Mercury News'.


Una d'estes mares ja havia expressat la seua preocupació pel consum d'alcohol en festes amb entrenadors i funcionaris escolars a principis de 2021, però li van dir que no podien fer res sobre este tema perquè estava fora del campus. "Realment no crec que l'escola secundària s'haja fet responsable de la seua part d'això", va dir.

O'Connor, també coneguda com a Shannon Bruga, ha sigut arrestada com a fugitiva en el comtat d'Ada, Idaho, on vivia, i empresonada en una presó d'Idaho amb fiscals que planegen extradir-la a Califòrnia. "Tots hauríem de sentir-nos alleujats que esta dona no siga al carrer", va dir la mare d'una de les víctimes.6

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detingut un empresari de Cocentaina per tenir treballadors sense contracte" "Jutgen un porter de discoteca per deixar en coma un client"