La filla de Belén Rueda i Daniel Écija, Belén Écija, triomfa a Instagram

Està començant a entrar al món audiovisual amb només 23 anys
Belén Rueda amb la seva filla Belén Écija | cedida

Belén Écija és una jove de 23 anys, filla de l'actriu Belén Rueda i de Daniel Écija, un dels productors televisius més importants de l'estat espanyol, que s'està formant en la comunicació audiovisual i està començant a seguir els passos dels seus pares. 

La jove ha rebut formació en Comunicació Audiovisual a dues prestigioses universitats de Madrid i Nova York, i també com a actriu en una reconeguda escola, segons ha avançat 'Divinity', motiu pel qual cada cop està més preparada per entrar al món del cinema i la televisió al nostre país. 

Mentrestant, Belén Écija ha començat també a destacar a les xarxes socials, on mostra una espectacular bellesa i unes aptituds que de ben segur estan fent que els seus seguidors creixin dia a dia.

La jove ja compta amb més de 5.000 seguidors a Instagram i tot apunta que podria convertir-se en una nova 'influencer', com ja ha passat amb les filles d'altres 'celebrities' espanyoles com Julio Iglesias, els Rivera o els Matamoros.

Els seus pares són els seus referents

El pare de Belén és Daniel Écija, un nom que no és molt  conegut pel gran públic però que és un important productor televisiu i està darrere de l'èxit de sèries com 'El Internado' o 'Los Serrano'. 

Belén Rueda, per la seua banda, és una de les actrius més exitoses i reconegudes del país, amb papers molt importants a la citada 'Los Serrano' o 'Luna, el misterio de Calenda'. Al cinema, Belén Rueda també ha sigut essencial per l'èxit d''El Orfanato', 'Mar Adentro' o 'Perfectos Desconocidos', l'últim gran èxit del cinema espanyol.

Triomfa a les xarxes

Belén Écija s'està fent un lloc també a les xarxes, on comparteix amb els seus seguidors molts moments de la seua vida privada i aprofita per penjar imatges dels seus viatges i les seves experiències.

També comença a buscar col·laboradors i patrocinadors al món de la moda, com ara el buscador de moda online Drestrip, que podrien convertir-la en una nova 'influencer'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"TRÀGIC: Nova mort per meningitis a Espanya" "MOLT DUR: Les últimes hores d'Inocencio abans de morir a la batalla campal dels ultres"