Les fortes ratxes de vent tomben arbres, cartells i decoracions nadalenques a la Comunitat

La majoria dels incidents foren lleus i no provocaren danys personals

Les fortes ratxes de vent que es registraren durant la jornada d'ahir, dissabte 2 de desembre, van provocar que els bombers realitzaren una vintena d'intervencions en diverses localitats de les tres províncies de la Comunitat la majoria per caigudes d'arbres i totes sense danys personals.  En municipis com Alfàs del Pi de la comarca la Marina Baixa patiren incidents com desplomaments de cartells, tendals i cobertes d'edificis, decoracions nadalenques i fins i tot la carpa del 'Día de Rumanía', tal com ha informat els consorcis provincials de bombers.

Incidents lleus i sense danys personals 

Quant a València els bombers realitzaren un total de nou serveis pel fort vent. La majoria de les intervencions consistiren a llevar elements urbans que varen caure en les localitats valencianes d'Albalat, Alzira, Burjassot, Catarroja, Chera i Nàquera. El fort vent en la zona també va provocar que es descontrolaren una dotzena de xicotets incendis de vegetació en la província, tots foren sufocats satisfactòriament pels bombers. A Castelló actuaren també en altres 20 flames pel vent lleu, similars a les de la resta de la Comunitat, per obstacles en la via com rames o contenidors que han complicat la circulació o panells que resultaven perillosos. D'altra banda a Alacant es dugueren a terme una dotzena d'intervencions, totes sense danys personals per la caiguda de cartells i cobertes de vivendes i decoracions nadalenques a Benidorm, Elx i Benissa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Males notícies per a la menor ferida ahir per l'impacte d'un mur a Castelló" "Aparatós accident a la V-31 amb 2 ferides"