Furta la caixa forta d'una empresa de Paterna mentres treballaven unes 20 persones

El lladre va entrar per una claraboia
El polígon compta amb un dispositiu de vigilància propi | ASIVALCO

Un lladre ha conseguit fer-se amb la caixa forta d'una de les empreses del polígon de Fuente del Jarro, en Paterna, en la comarca de l'Horta de València. Tot i això, el delinqüent, que s'ha colat per una claraboia, no s'ha endut un botí molt gran, ja que no hi havia molts diners dins de la caixa forta.

Els fets es van produir la matinada d'este passat dimarts quan unes vint persones es trobaven treballant en l'empresa. El lladre es va enfilar per una de les façanes de la nau que no té càmeres de vigilàncies i va saltar des d'una claraboia per a després entrar en l'oficina a on es troba la caixa forta.

Cap a les 5.30 hores, una de les treballadores de la neteja va entrar en l'oficina i es va trobar amb la caixa forta buida i oberta amb una radial. Cap treballador va sentir soroll en el moment del robatori en l'oficina que, en principi, estava tancada. La Policia investiga si es tracta d'una banda de delinqüents que tenia el robatori organitzat des de fa temps.

Tot i que el polígon de Fuente del Jarro, el més gran del territori valencià, compta amb un dispositiu de vigilància, ningú de seguretat va vore cap moviment sospitós i ni va vore a ningú entrar en l'empresa que té diferents naus en el polígon amb un total de 32.000 metres quadrats.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crema una nau industrial abandonada en Manises" "Un ferit en una carrera il·legal en Elda"