Quatre detinguts, un menor, per furtar mòbils en Sagunt a la força

Els jóvens desafiaren i intimidaren als treballadors
Els jóvens furtaren uns 20 mòbils | Cedida

Agents de la Policia Nacional han detingut en Sagunt, en el Camp de Morvedre, a quatre jóvens, d'entre 16 i 24 anys, tres d'origen marroquí i un espanyol, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Pel que pareix, els xics havien robat 20 telèfons mòbils d'una tenda de la localitat.

Els fets es van produir a principis de desembre en un establiment comercial de Sagunt, a on van entrar cinc jóvens en horari comercial, sobre les onze i mitja del matí i davant la presència de treballadors i clients, van trencar els mitjans de seguretat de diferents telèfons mòbils i arribaren a robar-ne 20, amb un valor total superior a 12.000 euros.

Els autors van actuar perfectament organitzats, entrant en el local amb actitud violenta i desafiadora i intimidant a treballadors i clients. Estos es van fer amb els mòbils per la força i, després, van pegar a fugir de la tenda a la carrera.

La investigació, feta per la Policia Nacional, ha permés detindre a quatre dels presumptes autors, mentres que continuen les gestions per a localitzar al quint implicat. Tots els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial, a excepció del menor d'edat que va ser entregat a sos pares, una volta informada la Fiscalia de Menors.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Francisco, s'arruïna després de guanyar 6,5 milions d'euros en la Loteria" "Crema el centre comercial de Benicarló"