Aprofita la distracció d'una mare per a furtar-li el xiquet en una tenda

Els fets han passat en un basar xinés d'Almeria
Imatge d'arxiu d'un xiquet en un supermercat | Cedida

Una dona ha intentat segrestar a un xiquet xicotet que es trobava en l'interior d'una tenda mentres sa mare estava distreta comprant. Segons explica el diari 'La Voz de Almeria', els fets van passar el passat dilluns 9 de desembre a les 10 del matí en un basar xinés de Roquetas de Mar, en Almeria i les càmeres de seguretat van poder gravar el moment perfectament.

Com s'aprecia en les imàtgens, una dona entra en la tenda, deixa alguna cosa al taulell i es dirigix tranquil·lament cap al xiquet, que es troba en el seu cotxet, a qui li diu alguna cosa abans d'agarrar-lo i portar-lo cap a l'eixida. Per sort, un dels treballadors de l'establiment es fixa que s'està intentat emportar al xiquet i mentres el para, interposant-se entre l'eixida i la dona, uns altres treballadors corren a avisar a la mare.

La dona va agarrar el carret i es va dirigir cap a l'eixida amb el xiquet mentres la mare no mirava | Cedida

La família del menor va denunciar els fets

La família del menor va denunciar els fets i la presumpta segrestadora va ser detinguda per la Guàrdia Civil. Més tard, va ser traslladada a un centre especial a causa dels problemes de salut que patix. Després de fer-se viral les imàtgens, va córrer el rumor de què es podia tractar d'una xarxa de tràfic de menors, informacions que les autoritats han negat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a un policia tocant els pits d'una dona morta" "Fotos: Un mort i dos ferits greus en un xoc entre dos cotxes en Gata de Gorgos"