Els gossos atrapats per la lava del volcà de la Palma seran rescatats amb drons

Els gossos estan aïllats pel volcà de la Palma i no és possible accedir a ells en helicòpter ni per via terrestre: preparen un rescat inèdit i contrarellotge per a salvar-los de la lava

Diversos gossos estan atrapats entre la lava de Todoque, sense tot just aigua ni menjar. El temps corre i l'única manera de rescatar a estos gossos que s'han quedat aïllats en l'erupció de la Palma és amb l'ajuda d'un dron de càrrega, ja que no és possible accedir en helicòpter ni tampoc via terrestre.

<

>

La maniobra és complexa

És un operatiu sense precedents. La maniobra és complexa i una empresa gallega és l'única que compta amb la tecnologia necessària per a este rescat.

Cinc minuts per a la maniobra

Jaime Pereira, CEO de l'empresa Aerocámaras, explica que el rescat serà contrarellotge: "Tenim cinc minuts per a la maniobra de captura. Si ens passem, avortem i tornem a iniciar".

Drons

Per a això, utilitzaran dos drons: "Anirem amb dos drons, perquè ens donen visibilitat i poder baixar de manera segura. Farem dos vols de prova per a veure que les condicions són bones. I si per temperatura cau el dron, almenys no cau el gos".

<

>
Els animals es troben dins d'un habitatge de la Palma, en el barri del Paradís, en El Pas. De fet, porten diversos dies alimentant als animals mitjançant drons per a mantenir-los amb vida.

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La Palma registra el terratrémol de major intensitat des del començament de l'erupció" "La Policia Nacional desmantella un laboratori amb 176 plantes de marihuana"