Gran incendi en la cuina d'un restaurant en Alacant

El foc s'ha originat per una paella amb oli
No hi ha cap ferit | Ajuntament d'Alacant

Els bombers del Servici de Prevenció Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) han acudit a sufocar esta nit de dimecres un incendi originat en la cuina d'un restaurant japonés, situat en l'avinguda de Costablanca núm.148 d'Alacant, en el que no s'han registrat ferits. Les faenes d'extinció s'han allargat més de tres hores, pel fet que el foc s'ha propagat per la coberta i dificultava l'extinció per l'aïllant situat en la zona superior de la teulada.

El SPEIS ha sigut avisat per part dels amos del restaurant alertant de l'incendi cap a les 22.20 hores, i fins al lloc de l'emergència s'han desplaçat tres dotacions completes amb tretze efectius de bombers, i tres patrulles de Policia Local que han desallotjat el local afectat i han tallat els accessos al trànsit.

Els bombers han començat les faenes d'extinció primer desplegant tres línies d'aigua amb la Bomba Urbana Pesada i Nodrissa, per l'interior del local, i en accedir han trobat el focus de l'incendi que s'havia iniciat en la cuina del restaurant i propagat per la campana extractora, i estava afectant la coberta. Per això s'ha mobilitzat fins allí el vehicle escala per a controlar el foc des de la part superior amb una altra línia d'aigua en altura.

Els efectius han treballat en la total extinció durant tres hores, donada la dificultat per a controlar les flames per l'aïllant de la coberta, conseguint controlar-lo passades les 00.10 hores. Els amos del local japonés han dit que l'incendi es va iniciar per l'oli al foc d'una paella, i el local ha quedat parcialment afectat i clausurat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gran incendi en una fàbrica de catifes abandonada en Crevillent" "Vídeo: Bolca un camió de bombers en Petrer"