La Guàrdia Civil rescata a un home deshidratat i desorientat en un camp de tarongers de València

L'home havia eixit amb el seu cotxe de matí i no havia tornat
Agents de la Guàrdia Civil han trobat a Antonio en un camp de tarongers | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha rescatat a un home, de 83 anys, que estava perdut i desorientat en un camp de tarongers en València. Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, Antonio, l'home desaparegut, havia eixit de casa a les 12 del matí d'este dimecres i poc abans de les 17 hores començà el dispositiu de busca.

Poc abans de les set i mitja de la vesprada, «després de set hores sense conéixer el parador d'esta persona», efectius del Subsector de Trànsit de València han trobat a Antonio «en un camp de tarongers, dins del seu cotxe i amb símptomes evidents de trobar-se desorientat i deshidratat».

Antonio, en vore als agents, els ha demanat aigua, ja que no havia begut ni menjat res durant tot el dia. A causa dels signes de deshidratació que presentava l'home i de les altes temperatures, els servicis d'emergència sanitària també han acudit al lloc a on es trobava.

Després d'açò, la Guàrdia Civil ha intentat contactar amb algun familiar per a que es faça càrrec d'Antonio, ja que pot patir algun «trastorn sensorial propi de la seua avançada edat» i finalment han pogut localitzar a un amic, que s'ha fet càrrec d'ell.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Troben el cadàver de la menor de 17 anys desapareguda en el pantà de Contreras" "En estat greu després d'ofegar-se en Orpesa"