Agredix a dos xiques que es besaven després de preguntar-los si podia participar, en València

«Dos dones no es poden besar en el carrer», va cridar l'agressor
Imatge d'arxiu d'una dona agredida | València Diari

Un home s'enfronta a una possible condemna de 19 mesos de presó com a presumpte autor d'un delicte d'odi i dos de lesions per agredir i insultar a dos xiques, una d'elles menor d'edat, quan s'estaven besant en un portal de València en juny del 2018. El juí per estos fets se celebrarà este dimecres en l'Audiència Provincial de València.

Segons l'escrit d'acusació de la Fiscalia Provincial de València, l'acusat va observar a les dos jóvens i es va dirigir a elles per a preguntar-los si es podia sumar al que estaven fent. Les víctimes li van respondre que no els molestara i l'acusat, «amb clar menyspreu a l'orientació sexual de les xiques», les va escopir i els va dir: «no podeu fer això per ací, sou unes porques».

A continuació, sempre segons el relat del fiscal, les va agarrar del monyo, les va tirar en terra i els va pegar colps amb els punys en diferents parts del cos. Quan la Policia Nacional va arribar al lloc dels fets, l'acusat es va dirigir als agents per a comentar-los que «dos dones no es poden besar en el carrer i els majors els han de dir als jóvens el que està bé i el que està malament».

Segons el fiscal, estes expressions, juntament amb les anteriors i l'agressió física, configuren una «agressió humiliant, vexatòria i atempta contra la dignitat». Demanen una pena de presó de 15 mesos per un delicte contra l'exercici dels drets fonamentals i de les llibertats públiques i de dos mesos per cada un dels dos delictes lleus de lesions. A més, haurà de pagar una multa de 2.700 euros pel primer delicte i de 1.200 pel segon, i indemnitzacions de 1.550 euros per a cada una de les víctimes.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor desorientada en ser atropellada per un tren en Cheste" "Vídeo: Un pare s'escapa de casa amb el seu bebé per culpa de les flames en BCN"