Un home agredix la seua parella amb una barra de ferro i li trenca una costella a València

Els dos són persones sense sostre i compartien una caseta abandonada
La dona va ser auxiliada per un veí que la va vore plorant   | Policia Local de València

 

Una nova agressió masclista s'ha produït el passat dimecres a València. Un home ha agredit la seua parella sentimental amb una barra de ferro fins a trencar-li una costella. Els dos són, desgraciadament, persones sense recursos que es van vore obligats a viure en una casa abandonada. L'agressió segons sembla va ocórrer el dimecres quan l'home, en circumstàncies que es desconeixen, va agafar una barra de ferro i va colpejar repetidament la seua parella fins al punt de trencar-li una costella. La víctima, una dona sense sostre de 42 anys, a ser trobada plorant per un veí que havia eixit a passejar el gos, en les proximitats de l'Hospital General de València. L'home li va preguntar què li passava i va alertar a la policia d'aquest nou cas de violència de gènere. Els agents es van entrevistar amb la víctima i van detindre al seu agressor, un home de 37 anys, de nacionalitat romanesa, acusat d'un delicte de violència de gènere. La dona va declarar que no era la primera volta que l'agressor exercia la violència sobre ella.

La víctima, també de nacionalitat romanesa, va ser atesa en el mateix centre hospitalari on els metges van confirmar les lesions i els hematomes que presentava; entre aquestes lesions es va vore que l'agressor li havia arribat a trencar una costella. L'arrestat va ser posat ahir a disposició del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de València. El jutge va dictar aleshores una ordre d'allunyament que li prohibix acostar-se a la seua víctima i incús l'entrada en València capital. Aquesta mesura de desterrament respon a la dificultat de controlar la ubicació de la víctima i de l'agressor, ja que els dos viuen en el carrer i compartien temporalment una caseta abandonada. Amb aquesta ordre, si els agents el localitzen en qualsevol punt de València podrien arrestar-lo per violar la mesura cautelar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per abusar sexualment d'una menor que havia fugit d'un centre de menors en València" "Continua actiu l'espectacular l'incendi de la planta de reciclatge a Sollana"