Un home detingut per tindre 5 requisitòries judicials en el Campello

L'home tenia diferents identitats
Havia escapat de la justícia 5 voltes | Europa Press

Agents de la Policia Local del Campello, en l'Alacantí (Alacant), han trobat este cap de setmana a un cotxe sospitós, al que van donar l'alt per a la identificació dels dos ocupants, i han verificat que no tenien documentació ni assegurança obligatòria en vigor. 

Igualment, cap d'ells portava damunt cap documentació identificativa, motiu pel que han sigut traslladats a dependències oficials per a la comprovació de la seua identitat. Una volta analitzades les informacions en bases de dades, s'ha constatat que posseïen diferents identitats i que els constaven numerosos fets delictius, principalment per robatori amb força en les coses, en l'àmbit de Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia i  Mossos d'Esquadra.

A demés, un dels sospitosos era un home italià que era buscat per constar-li 5 requisitòries judicials en vigor, procedents de quatre jutjats penals: 2 del Jutjat penal 1 de Lorca (Múrcia), 1 del Jutjat penal  1 de Salamanca, 1 del Jutjat penal 1 de Figueres (Girona) i 1 del Jutjat penal 2 de Tortosa (Tarragona).

Cal ressenyar que en el moment de la identificació se li va intervindre, tant al detingut com al seu acompanyant, uns guants i diferents ferramentes amagades en la porta del conductor i a la porta del copilot, pel que pareix que pogueren estar preparats per a cometre algun il·lícit penal.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben a un dels fugitius més buscats i perillosos del Regne Unit en Orihuela" "Rescaten a un menor en caure mentres escalava en Montesa"