Un home ferit en caure de la bici en Morella

El ciclista ha sigut traslladat fins a l'Hospital Comarcal de Vinaròs

Ciclista en carretera
Un home ferit en caure de la bici en Morella | Pxhere

Esta vesprada de diumenge, cap a les 19.00 hores, s'ha produït un accident quan un home de 49 anys ha acabat ferit en caure de la seua bici en la localitat de Morella, en la comarca dels Ports (Castelló).

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc dels fets a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i el seu equip mèdic ha assistit al ciclista, qui presentava un traumatisme cranioencefàlic.

Una volta estabilitzat, l'home ha sigut traslladat fins a l'Hospital Comarcal de la localitat de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló). A hores d'ara es desconeix l'estat actual de la víctima.

El CICU

Els Centres d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), dependents de la Conselleria de Sanitat, van gestionar un 45% més d'avisos en 2020 que l'any anterior a conseqüència de la pandèmia, ja que dels 846.000 atesos, més de 400.000 van correspondre al telèfon d'atenció per coronavirus.

Estes dades suposen la gestió de 2.318 avisos diaris i segons la classe d'incident, 192.810 van ser emergències, 161.995 telefonades que requerien resposta de caràcter urgent, 171.200 consultes mèdiques, 13.795 serveis que van correspondre a transports secundaris i 133.957 a transports urgents no assistits.

Eixos dos últims tipus de servicis són, en el primer cas, els traslladats de pacients entre centres hospitalaris que requerixen personal sanitari, i en el segon cas els trasllats a centres sanitaris o domicilis que no requerixen assistència sanitària durant el transport. La resta de les atencions es referix a alertes, anomenades associades i altres serveis.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari