Dos detinguts per matar a un home en el barri de Russafa de València

Els servicis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida
Ha mort enmig del carrer | Youtube

Este dijous de vesprada, cap a les 16.25 hores, un home ha matat a un altre, de 61 anys, en una casa del carrer de les Planes en el barri de Russafa de la ciutat de València.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc de l'incident a una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdic Urgent (SAMU). Una volta allí, l'equip mèdic del SAMU ha fet a la víctima les maniobres de reanimació cardiopulmonar, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Segons explica 'Levante-EMV', ha sigut un veí el que ha avisat a la policia del que estava passant, i quan els agents han arribat, han vist a l'home mort. Després d'entrar en la casa, la policia ha vist a l'autor dels fets i ràpidament l'han detingut per homicidi.

Minuts després, la policia ha encontrat a un altre sospitós amagat baix d'un cotxe que estava aparcat davant de la casa a on ha passat l'incident, i l'ha detingut perquè també estaria implicat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Roba amb una navalla a persones majors en un barri d'Alacant" "Ferida una menor de 8 anys en pegar-li una hèlice d'una llanxa en el cap en Oliva"