Extingixen un incendi d'un autobús de la línia urbana de Castelló

Els fets s'han produït esta nit de divendres
El conductor ha eixit il·lès en un moment en el que el vehicle no portava passatgers | Bombers de Castelló

La Policia Local de Castelló i el cos de Bombers Municipals han intervingut esta nit en la carretera de Borriol en un aparatós incendi produït en un autobús de transport urbà que circulava, en el moment d'iniciar-se les flames, sense passatgers.

Fonts policials han informat que els fets s'han produït cap a les 21.07 hores quan han rebut la telefonada d'un conductor que alertava molt nerviós que en la carretera de Borriol, en el tram comprés entre la rotonda d'accés a l'Hospital de la Magdalena i la rotonda de les Cadires (accés a l'UJI) hi havia un autobús urbà en flames.  


Immediatament, s'ha desplaçat fins al lloc de l'incendi diferents patrulles de la Policia Local de Castelló que es trobaven prop de l'incendi i després de preses les primeres mesures de seguretat perquè cap persona acabarà ferida pel foc, han tallat el trànsit en eixe tram de la carretera de Borriol sentit entrada a la ciutat de Castelló de la Plana a l'espera que arribarà una dotació dels Bombers Municipals.

El motor i el sostre de l'autobús, les zones més afectades

Els cossos de bombers han arribat als pocs minuts i han desplegat immediatament dos línies d'aigua, ja que el foc amenaçava diferents dipòsits de gas que es troben en el sostre de l'autobús i les flames havien conseguit uns quants metres d'altura.

Després de sufocar les flames, els servicis d'extinció d'incendis han procedit a les tasques de refredament de la part posterior, a on es troba el motor, i del sostre de l'habitacle que han sigut les zones més afectades per les flames.  


Cap a les 22.30 els bombers municipals han donat per extingit l'incendi en el que han participat un cap i set bombers i s'ha usat una bomba urbana i un vehicle nodrissa.

 

Un gran número de danys

L'autobús ha resultat molt danyat per la virulència de les flames i els principals desperfectes s'han registrat en la part posterior del vehicle, en el sostre i en uns dels seus laterals.

El vehicle calcinat roman en el lloc del sinistre a l'espera que arribe una grua especial que puga remolcar-lo. Fins a eixe moment, la Policia Local de Castelló ha senyalitzat la zona per a evitar qualsevol accident de trànsit a causa d'este obstacle en la calçada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Brutal atac d'un fill al seu pare, un home major, en Paterna" "Agarren en Paterna a un home acusat d'agredir a sa mare, una anciana de 85 anys"