Cremen unes cases de fusta en el Camp d'Elx

De moment, els bombers han pogut evitar que cremara el canyís del costat, cosa que haguera provocat un incendi forestal
L'incendi ha cremat dos cases en una parcel·la del Camp d'Elx | Agències

 

Este dimarts de matinada, a les 2.45 hores, s'ha iniciat un incendi que ha calcinat dos cases de fusta en el Camp d'Elx, en la zona del Derramador, en la carretera cap a Dolores, en el Km 12. Este és el segon incendi que s'ha declarat en Elx en una setmana, després que un viver de palmeres cremara fa sis dies.

D'esta manera va quedar el palmerar cremat la setmana passada | Twitter

Tal com avança 'Teleelx', els bombers porten treballant tota la nit i han necessitat reforços dels parcs de Crevillent i d'Oriola. Les dos cases han cremat del tot i gràcies a la faena dels bombers s'ha evitat que cremara una tercera casa de la parcel·la ni les canyes del voltant, que hagueren ocasionat un incendi forestal.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Llançament de botelles, taules i cadires durant una baralla de bar" "ALACANT: Un catamarà es queda a punt d'afonar-se en aigües de Tabarca"