Extinguixen un incendi forestal en Alacant que es va complicar pel fort vent

La ràpida intervenció dels bombers va evitar que es propagarà ràpidament i va afectar una hectàrea de matolls i bosc baix
El fort vent va causar l'incident | Arxiu

Esta vesprada de diumenge, 3 de gener, cap a les 19.30 hores, dos dotacions i la unitat rural del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) es van desplaçar per a extingir un incendi forestal, iniciat en una zona situada entre el polígon de les Talaies i la Serreta, que es va complicar per les fortes ratxes de vent, i va afectar una hectàrea de matolls i bosc baix.

Fins al lloc de l'incendi es van desplaçar diferents patrulles policials, i huit bombers que a la seua arribada van iniciar amb celeritat l'extinció i l'atac sobre les flames.

Fonts del cos de bombers han informat que no es pot determinar si el foc ha sigut provocat. D'altra banda, les labors d'extinció es van complicar a causa de les fortes ratxes de vent, i es van allargar més d'una hora i mitja. L'incendi va afectar una hectàrea de bosc baix i matolls, evitant així que es propagarà per tota esta zona forestal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tràgic! Mor en un accident de trànsit en Torrevieja" "Descobrixen en Manises una nau amb peces de roba falsificades"