Estabilitzat un incendi forestal en Oliva amb risc d'afectar a la poblaci贸

La situaci贸 ha obligat a establir la situaci贸 2 del Pla Especial enfront del Risc d'Incendis Forestals
L'incendi s'ha declarat este divendres cap a les 16.00 hores | GVA

Efectius de bombers treballen este divendres per a extingir un incendi forestal amb dos focus declarat durant la vesprada en la muntanya de Santa Anna d'Oliva, en la comarca de la Safor (Val猫ncia), que ha obligat a establir la situaci贸 2 del Pla Especial enfront del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).

Este nivell s'activa quan un o diferents incendis forestals, per la seua evoluci贸 previsible, poden afectar greument a la poblaci贸 i b茅ns de naturalesa no forestal, ha informat el 112.

El foc s'ha declarat al voltant de les 16.00 hores i consta de dos focus als voltants del Castell de Santa Anna.

Fins al lloc s'han mobilitzat dos helic貌pters, un d'ells amb unitat helitransportada; un kamov de Caravaca, una avioneta; tres unitats de bombers forestals, dos autobombes, un agent mediambiental i quatre vehicles del Consorci Provincial de Bombers de Val猫ncia.

Els bombers han donat per estabilitzat el foc cap a les 18.30 hores. Els mitjans aeris s'han retirat del dispositiu i s'han quedat treballant en la zona els efectius terrestres.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

"Un conductor borratxo bolca el seu cotxe en Alacant" "9 persones estafen m茅s de mig mili贸 d'euros als clients de 14 empreses des d'Aldaia"