L'incendi d'un transformador deixa sense subministrament elèctric a quasi tota la localitat d'Almassora

Es troben treballant per a instal·lar un grup electrogen alternatiu
L'explosió ha provocat que es vaja la llum en el municipi per uns instants | Twitter

L'incendi d'un transformador situat en l'encreuament entre els carrers Santa Cruz i Virgen del Lidón de la localitat d'Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), ha deixat sense llum a quasi tota la població des de les 20.00 hores d'este dijous, 7 de gener.

Tal com ha avançat el diari 'Mediterráneo', els bombers de Castelló han conseguit apagar les flames, visibles des de zones allunyades. Ara, els operaris d'Iberdrola treballen per a instal·lar un grup electrogen provisional que permeta restablir el servici en l'àrea afectada.

Tal com pareix, el foc pot haver-se produït per un calfament sobrevingut d'alta demanda propiciada per les baixes temperatures, amb els equips de calefacció a ple rendiment en la majoria de domicilis.

L'incendi ha afectat a més de 400 persones

La companyia de subministrament elèctric ha explicat que la incidència ha afectat 455 clients i que es  troben valorant l'estat en el que ha quedat la instal·lació per a vore si és possible enganxar ací o buscar alternatives.

La urgència de la situació a causa del fred va provocar contínues crides dels veïns, preocupats per restablir ràpidament el subministrament en les seues cases.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillat robant en una casa de Riba-roja de Túria" "Uns vàndals sembren el caos en Chiva"