Indignació pel sopar de Nadal de 'La Manada' i Igor 'el Ruso' mentre la policia menja espaguetis a Catalunya

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha obert una investigació

El sindicat Unificat de Policia ha denunciat el menú d'espaguetis amb una clòtxina, quatre croquetes, un peix arrebossat, tres panets i una botella d'aigua que han rebut per a celebrar la Nit de Nadal mentre seguixen desplegats a Catalunya.

  

  

El Sindicat considera que no s'està tractant bé als policies que seguixen allunyats de les seues famílies i que als presos de les presons se'ls tracta millor. De fet, el cas ha adquirit encara més ressonància després de conéixer-se els menús que van menjar els membres de 'La Manada' i l'assassí de dos guàrdies civils i un civil a Aragó, Igor 'El Ruso'.

  

  

Els membres de 'La Manada' van disfrutar d'«espàrrecs amb maionesa, llagostins cuits, pollastre picant rostit, quallada i torró» mentre que Igor 'El Ruso' va poder menjar «sopa marinera, 'carrillera' al forn, fruita i una copa de xocolata, acompanyat per un tros de torró dur, un altre bla i un polvoró», segons ha explicat 'La Razón'.

Inquietud per l'alimentació, serveis i instal·lacions

Recentment, en una carta que van fer arribar centenars de guàrdies civils, van voler fer saber la mala experiència que estan vivint. La seua dieta es basava a menjar pasta, de dia i de nit, quasi diàriament, perquè «quan demanes carn, et diuen els mateixos que la servixen que demanes una altra cosa, que la carn no hi ha qui li la menge», mentre que plats com l'ensalada «amb sort la véiem una vegada a la setmana».

Però el menjar no és l'única cosa, ja que les instal·lacions i serveis no són els adequats per a viure durant un llarg període de temps. Les cabines, asseguren, no tenen ventilació i solament poden ventilar-la obrint la porta cap al passadís. A més, van lamentar que havien de llavar-se la roba ells mateixos en els lavabos i assecar-la penjant-la pels passadissos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"POLÈMICA: La felicitació de Nadal de la Guàrdia Civil que no ha agradat GENS als catalans" "MOLT MALES NOTÍCIES: Vas a pagar moltíssim més pel gas a partir de gener"