Un invitat de la família reial en la festa de Tamara Falcó

La germana del rei va aparéixer durant la festa en la casa d'Isabel Preysler
Un moment de la festa | Instagram

La flamant guanyadora de 'Masterchef Celebrity' està d'enhorabona, i és que Tamara Falcó ha fet un magnífic concurs que ha acabat de la millor manera possible, amb una gran festa i amb invitats sorpresa. 

  

Tamara Falcó va celebrar la seva victòria en casa de sa mare, acompanyada per molts amics i companys del programa. Isabel Preysler va ser una volta més amfitriona, obrint les portes de casa a personalitats com Los Chunguitos, Juan Avellaneda, Boris Izaguirre o Vicky Martín Berrocal. Els germans Salazar van ser els encarregats d'amenitzar la festa amb la seua música i el seu humor habitual.

La infanta Helena celebra el triomf de Tamara Falcó

Los Chunguitos van penjar moltes imatges i vídeos en les xarxes socials, i sorprenentment, en una de les imatges es veu una invitada inesperada. Es tracta de la infanta Helena. Uns minuts després, els mateixos cantants van decidir esborrar la imatge. Isabel Preysler i la infanta guarden una especial amistat, motiu pel que la germana del rei no ha faltat en la celebració de Tamara Falcó.

La infanta Helena apareix entre els dos germans Salazar | Instagram

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor el conductor d'un camió en xocar contra un cotxe en l'AP-7 en Orpesa" "En llibertat l'acusat d'abusar sexualment d'una xiqueta de la seua família en Novelda"