El sorprenent nou 'look' de la reina Letícia en una entrega de premis

Un nou toc original al seu monyo
Letícia Ortiz  | GTRES

 

La reina Letícia ha sorprés amb un nou ‘look’ en la seua última aparició pública, a on totes les mirades estaven posades en el seu estilisme, com ja és habitual. El rei Felip i la reina Letícia assistien a l’entrega de premis Francisco Cerecedo, la seua cita anual amb el periodisme i la reina no va decebre en la seua aposta personal per les últimes tendències, que en este cas va destacar per un monyo amb un efecte òptic particular.

 

La reina Letícia canvia de 'look' | GTRES

 

Per a esta ocasió la reina va estrenar un vestit de la firma Dries Von Noten d’estil oriental, de color negre amb un estampat floral de tons daurats. Un vestit molt elegant que va destacar sense cap dubte com un dels millors d'este any 2019 i que la reina va completar amb unes sandàlies de tacó de color negre i daurat de Magrit, una de les seues firmes preferides.

 

El seu monyo, el toc més original del seu estilisme

El 'look' complet de Letícia amb el seu monyo original | CatalunyaDiari.cat

 

Però el detall que va captar l’atenció de tots els presents en l'event va ser el monyo que va lluir la reina, que per un moment pareixia que se l'havia tallat en dur-lo curt i per damunt de les esquenes; però tot va resultar ser un efecte òptic provocat per un recollit que s’anomena ‘fals bob’ i que recrea el famós tall de monyo ‘bob’ que està tan de moda ara.

 

 

Este ‘truc’ de perruqueria consistix en fer un recollit en la part del bescoll amagant el monyo per baix i d'esta forma provocar la impressió d’haver-se’l tallat. Amb això la reina ha demostrat una volta més que és una experta en les últimes tendències i que sempre acaba sorprenent amb els seus originals estilismes.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!