Ingressen en presó dos detinguts després de muntar una festa i intentar pegar a un agent en Torrevieja

Les quatre persones no van voler identificar-se davant de la policia
Presó per muntar una festa durant l'estat d'alarma en Torrevieja | València Diari

 

La Guàrdia Civil ha detingut en Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant), a quatre persones que van muntar dijous passat una festa en una casa particular, a pesar de les restriccions emeses a causa de l'estat d'alarma, i van intentar agredir a un dels agents que va anar fins al lloc. Dos d'ells han ingressat en presó preventiva.

 

Ha sigut gràcies a la col·laboració ciutadana pel que els agents van anar fins a la casa en la que havien quedat diferents persones per a fer una festa particular «bastant sorollosa i molesta» per als veïns.

 

Els agents van constatar el soroll i rebombori que s'estava produint i van requerir la documentació als detinguts, als qui van recordar les limitacions degudes a l'estat d'alarma. De les quatre persones presents, dos xics i dos xiques, d'entre 36 i 22 anys, totes es van negar a identificar-se i un dels xics suposadament va llançar una punyada a un dels agents, encara que el va poder esquivar.

 

Detinguts per resistència, desobediència i lesions

La situació es va tornar més tibant en el moment de reduir al xic,  ja que els seus amics van tractar d'impedir-ho. Com a conseqüència, després de l'arribada de reforços, els quatre van ser detinguts per un presumpte delicte de resistència i desobediència i un delicte de lesions.

 

Després de ser posats a disposició judicial, la jutgessa titular del Jutjat d'Instrucció número 2 de Torrevieja, en funcions de guàrdia, va valorar «el menyspreu absolut» que van mostrar dos dels detinguts tant cap als agents de l'autoritat com a l'actual estat d'alarma. Esta actitud, unida a l'existència de perill de reiteració i fugida, va fer que es decretara l'ingrés en la presó de manera provisional, a petició del Ministeri Fiscal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!