Intervinguts 450 quilograms de cocaïna en un contenidor amb origen al Brasil

El contenidor, que tenia destinació València, va ser inspeccionat en el Port de Las Palmas, lloc on es va intervindre la droga

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària, han intervingut 450 quilograms de cocaïna ocults en un contenidor que estava en trànsit des del Brasil a Espanya, sent el seu primer punt d'entrada a Espanya el port de Las Palmas de Gran Canaria.

Les investigacions es van iniciar quan, pels canals habituals de cooperació duanera i policial internacional, es va rebre informació de la possible contaminació amb substància estupefaent, presumiblement cocaïna, d'un contenidor amb destinació València.

A tals efectes es va constituir un equip conjunt d'investigadors compost per funcionaris de la Policia Nacional, Vigilància Duanera de l'Agència Tributària i Guàrdia Civil. 

Este equip va realitzar les actuacions operatives que van determinar l'aprehensió de 450 quilograms de cocaïna en el Port de Las Palmas, iniciant les investigacions procedents en relació als receptors de la droga. 

Estes gestions van permetre determinar que es tractava de tres persones de nacionalitat espanyola residents a València i que treballaven en el seu port.

Un dispositiu operatiu de vigilància en el Port de València realitzat per unitats homòlogues a les del Port de Las Palmas va concloure amb la detenció de les tres persones que intentaven recuperar la droga cinc dies després que el contenidor entrara a Espanya.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Roba un dècim agraciat amb el segon premi de 125.000 euros" "Un mort i tres ferits en un incendi d'habitatge a Algemesí"