Investiguen un possible delicte d'abandó de menors a Torrellano

El progenitor de les dos xiquetes va ingressar a l'Hospital General per una intoxicació presumptament causada per estupefaentsLa Policia Local d'Elx va intervenir a un possible delicte d'abandó de menors a Torrellano, quan una patrulla va ser requerida a la pedania per comprovar l'estat de dos xiquetes després de l'ingrés a l'Hospital General del seu progenitor per una intoxicació.

El servei mèdic del General, que es va interessar per les menors, va confirmar que es trobaven amb una veïna en espera que la mare, exdona de l'implicat, s'acostés al domicili per fer-se'n càrrec. Per això, es va estimar oportú la intervenció policial per comprovar les circumstàncies de les menors i garantir-ne la seguretat.

En arribar els agents, la mare ja era al lloc. Esta els va explicar que actualment la custòdia la tenia el pare de les menors, de 12 i 14 anys. Els agents, en accedir al domicili per recollir efectes personals, van constatar que estava en un estat evident d'insalubritat.

Davant els fets, els policies van deixar les menors sota custòdia materna i compareixent a dependències policials per posar en coneixement de l'autoritat judicial esta situació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Roben a la tenda d'Apple del centre de València" "Mor Ronnie Spector, cantant i fundadora del grup The Ronettes, als 78 anys"