INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Investiguen dos atracaments amb matxets i pistoles en sales de joc de València i Picassent

Els agents contemplen tant que es puga tractar dels mateixos lladres com que siguen diferents
Un dels atracaments es va produir en esta sala de joc de Picassent | Google Maps

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil investiguen dos atracaments en sales de joc esta setmana. Un s'ha produït dilluns en el barri de Russafa de València i l'altre en Picassent, en la comarca de l'Horta de València. Els agents creuen que es podria tractar dels mateixos lladres, pel paregut en el modus operandi, però també contemplen la possibilitat de què siguen dos casos aïllats, per les diferents armes utilitzades, segons informa ‘Levante-EMV’.

 

Dos encaputxats amb un matxet i un bat

L'atracament en la sala de jocs de València s'ha produït este dilluns de matí, a les 10.15 hores, quan no hi havia cap client dins, només una treballadora. Dos xics, encaputxats i armats amb un matxet i un bat de beisbol, han amenaçat a la treballadora, li han demanat els diners de la caixa i de les màquines i l'han tancada en una habitació.

 

Quan els atracadors ja tenien tres màquines forçades, ha entrat en el local un tècnic que venia a reparar una de les màquines, a qui els lladres també han amenaçat en vore's en perill. Però, en eixe moment, la treballadora ha aprofitat per a tancar-se per dins i avisar a la Policia, pel que els atracadors han pegat a fugir amb un xicotet botí.

 

Tres atracadors armats amb pistoles

En el cas de Picassent, l'atracament s'ha produït només dos dies després, dimecres, també de matí, a les 11.30 hores. A eixes hores, en la sala de joc de l'avinguda del Nord de la localitat, només hi havia un client i un treballador. Tres atracadors, amb passamuntanyes, han entrat en el local i han amenaçat als dos amb les pistoles que duien damunt. En fer-se amb el xicotet botí, també han pegat a fugir ràpidament.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram