Busquen a Jesús, desaparegut en Puçol

Compartiu, per favor!
L'home podria estar desorientat i necessita medicació | València Diari

Un ampli dispositiu busca a Jesús, 'el Corello', de 70 anys, desaparegut en Puçol, en la comarca de l'Horta Nord (València). En la busca participen voluntaris de Protecció Civil, agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Puçol, a demés de bombers del Consorci de València i voluntaris de l'ONG IAE.

En el moment de la desaparició, Jesús vestia pantaló curt blau i camiseta taronja. Segons informa Protecció Civil, podria estar desorientat i necessita medicació. Per això, si algú l'ha vist o té alguna pista, es pot posar en contacte amb el 112, la Guàrdia Civil o la Policia Local.

El dispositiu està centrat en la zona de camps de la platja de Puçol i del Puig, localitat limítrofa, encara que des de Protecció Civil demanen «evitar la zona de treball amb els gossos, ja que les olors confonen i com menys gent desconeguda per ells treballe en la zona, millor». També insten a no organitzar «batudes desorganitzades».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Agredix brutalment a una anciana per a furtar-li la cartera en València" "Presó per a tres membres d'una associació per a l'estudi de marihuana en Gandia"