Jesús Mariñas anuncia que té càncer de bufeta

El periodista del cor es mostra optimista sobre la seua malaltia: "Eixiré d'esta"
El periodista s'enfronta a un càncer | GTRES

Jesús Mariñas ha anunciat que pateix càncer de bufeta. Encara que reconeix que al principi va tindre por, ara l'afronta des de l'optimisme i es mostra convençut que superarà este contratemps de salut. El veterà periodista confessava la seua situació a la revista 'Diez Minutos' on detallava com havia sigut la seua vida en els últims mesos. Esta ha sigut la raó que haja estat desaparegut de la vida pública.


El gallec portava un temps allunyat de la televisió, i ara ha volgut traure a la llum el vertader motiu de la seua absència en els platons.


La malaltia li va ser diagnosticada fa dos mesos i afirma que «cal lluitar per a superar-ho» encara que també diu: «Ho porte amb serenitat, estic segur que eixiré d'esta». L'última vegada que vam veure a Mariñas va ser per a la presentació del seu llibre, 'Jesús por Mariñas', que va eixir a la venda a la fi del juny passat. «Les coses de la salut me les tire a l'esquena per a no inquietar-me ni deixar de dormir», compte en una entrevista al citat mitjà.


En l'entrevista exclusiva per a la revista s'ha obert sobre com està portant la malaltia: «A mi dir que tinc càncer és com dir que em moriré demà. Jo soc d'una altra època i tinc una altra mentalitat, m'espanta la paraula càncer. Crec que això li ocorre, sobretot, a la gent de la meua generació».Mariñas dedica unes tendres paraules al seu marit: «Ho és tot»

 


Als seus 79 anys, el periodista també ha volgut dedicar unes emotives paraules al seu marit, Elio, amb qui porta més de 30 anys: «Elio és tot, és el lliurament, la dedicació, el suport, l'ànim», relata el periodista. «Elio és una persona fonamental en la meua vida», reconeix.


Mariñas va conéixer a Elio una nit en la Via més famosa de Madrid i a partir d'aqueix moment han romàs junts i malgrat la diferència d'edat de tots dos i de molts sots pels quals han passat, romanen junts.


Fa uns anys, en 2017, el periodista també confessava que havia patit un càncer de pell. Esta malaltia li provocava ferides en la cara que tractava d'ocultar amb la barba i per descomptat la feblesa conseqüent amb un càncer.

El periodista del cor no va faltar ni un sol dia al seu treball, la qual cosa feia que la gent parlara sobre ell però no directament a ell.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Bolca un camió cisterna amb 25.000 litres de sosa càustica a l'AP-7" "Detingut un pare a Elx per agredir el seu fill de 8 anys"