Detinguts dos joves que robaven bicicletes i patinets elèctrics a Benicàssim

Estos objectes eren venuts posteriorment en una coneguda plataforma dedicada a la compravenda de productes de segona mà

El passat dia 14 de juliol de 2021, la Guàrdia Civil va detindre a un home i una dona com a suposats autors de diversos delictes de robatoris amb força en la localitat de Benicàssim. 

Estes persones aprofitaven l'arribada de turistes i propietaris de segones residències a la població, així com l'ocupació hotelera per a, mitjançant escalament, accedir a l'interior de les urbanitzacions d'esta mena d'habitatges, d'esta manera aconseguien arribar als objectes als quals els fracturaven els cadenats, en la majoria dels casos, aconseguint sostraure patinets elèctrics i bicicletes.

Posteriorment, estos objectes eren oferits en una coneguda plataforma dedicada a la compravenda de productes de segona mà.

La investigació duta a terme per l'Àrea d'Investigació de Benicàssim es va centrar en el perfil dels suposats autors, podent recuperar en el moment de la detenció una bicicleta valorada en 1.000 euros, tres patinets elèctrics valorats en 250 euros cadascun, així com diversos accessoris i components per a bicicletes, que van poder ser retornats als seus legítims propietaris.


La Guàrdia Civil continua amb la investigació en marxa a fi d'esclarir altres fets delictius de similars característiques.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assisteixen a dos dones amb símptomes d'ofegament a Gandia i Oliva" "Rescaten a un xiquet de 3 anys d'una piscina a Alfafar"