L'advocada de María Eva assegura que la demanda està legitimada

Argumenta que la seua clienta té «múltiples proves»
María Eva García Figueras | Facebook

 

El tema de la suposada paternitat de Manolo Escobar es torna cada vegada més espinós, i té a les dues parts, la família i la presumpta filla, enfrontades. I és que el tribunal ha acceptat a tràmit la demanda de María Eva, cosa que ha creat molta polèmica. Per si no fos poc i tal com arreplega 'La Nueva España', l'advocada de María Eva no s'ha tallat a l'hora de fer declaracions.

Un comunicat contundent

Així, mitjançant un comunicat, deia el següent: «Davant les declaracions abocades estos últims dies en els diferents mitjans de comunicació, sobre el procés judicial relatiu a la declaració de paternitat instada per Donya Mª Eva García Figueras respecte del mort D. Manuel García Escobar; com a lletrada d'esta, m'agradaria fer constar que:

1º Esta part ha optat per no emetre declaracions sobre els detalls del procediment —ni tan sols en iniciar-se el mateix—, entenent que este ha de dilucidar-se en el si dels Tribunals, perquè la Justícia resolga i actue; deixant per tant a un costat, les diverses conjectures i opinions subjectives que esta última temporada s'han publicat, faltant a la veritat.

2º Amb la demanda presentada, s'han aportat múltiples proves de diversa índole que, després de ser valorades per un jutjat; han suposat l'admissió a tràmit de la demanda de paternitat.

3º No és cert que Donya Mª Eva "haja estat cinquanta anys en silenci" com s'ha dit, però el que sí que és cert, és que porta molts anys lluitant per a demostrar la seua veritat; doncs tots tenim dret a conéixer el nostre origen biològic; encara que açò no agrade a tots.

4º Des de l'inici d'este procediment judicial, Donya Mª Eva s'ha inclinat per no fer cap manifestació, deixant a la Justícia treballar, ja que el seu objectiu no és omplir minuts de programes, ni fulles de revistes, ni per descomptat, obtenir lucre econòmic algun en ocasió d'este procés.

Sent aquesta la postura per ella mantinguda (a més d'assenyalar que és l'única que no ha fet cap tipus de declaració, ni ha acceptat acudir a programes, ni rebre a mitjans informatius); no té raó de ser que des de fa uns 15 dies, els comentaris realitzats en mitjans públics intenten desprestigiar-la i desvirtuar la veritat que ella defensa».

Manolo Escobar i la seua dona, Anita Marx | cedida

 

Les paraules de la lletrada, fermes i rotundes, de segur causaren controvèrsia i es convertiran en un nou maldecap per a la família del cantant, qui, com arreplegava este mateix diari, no podia donar crèdit al fet que s'acceptara la demanda.

Per a ells, simplement, es tracta d'alguna cosa impensable, incoherent i preocupant, el fet que les pretensions de María Eva hagen aconseguit tan lluny i s'hagen convertit en una amenaça tan clara per al llegat de l'artista.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau una banda perillosa dedicada a furtar en cases d'Alacant" "Ixen a la llum nous detalls sobre l'assassinat de Llíria"