València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Les Campos viatgen a Nova York per a gravar la nova temporada del seu 'reality' de Telecinco

Este mateix dimecres 29 de novembre, se les ha vist al costat del director del programa Raúl Prieto en l'aeroport de Barajas abandonant Espanya per a passar el Nadal en la Gran Manzana
María Teresa Campos i la seua filla Carmen Borrego a la seua arribada a Barajas | EspañaDiario

 

La família Campos al complet tornen a la televisió i estan disposades a fer-ho amb magnificència fent un important salt a l'altre costat de l'Atlántico. I és que María Teresa Campos i les seues filles Terelu Campos i Carmen Borrego ja han posat rumb a Nova York per a gravar la nova temporada del seu 'reality' de Telecinco 'Las Campos'.

  

  

Este mateix dimecres 29 de novembre, se les ha vist a les tres al costat del director del programa Raúl Prieto en l'aeroport amb una muntanya de maletes disposades a arrasar en la Gran Manzana, on tenen previst passar el Nadal este 2017 rodant part de la tercera temporada de la seua sèrie. De moment la seua destinació és Nova York, encara que no es descarta que també viatgen fins a Las Vegas o Sant Francisco.

 

 

Terelu Campos intentant portar un carro ple de maletes| EspañaDiario

 


L'arribada de les Campos a l'aeroport de Barajas a Madrid va tenir molta expectació: periodistes, treballadors i molts curiosos estaven allí per a veure-les entre maletes, caríssims abrics de pell i ulleres de sol, com si de grans actrius de Hollywood es tractara.

Bigote Arrocet, el gran ausent 


Per a donar-li l'últim adéu a la família i a la seua dona Carmen Borrego, el marit d'esta, José Carlos Bernal, les acompanye en l'aeroport per a desitjar-los el millor dels viatges. No obstant això, la gran absència de la jornada va ser ni més ni menys que Bigoti Arrocet, la parella de María Teresa. No se li va veure acomiadant a la seua nóvia i tampoc se sap si l'humorista apareixerà en la nova temporada de 'Las Campos'.

Va ser la mateixa presentadora la que va aclarir que Edmundo no les acompanye perquè «som les Campos i ell solament ha fet coses puntuals». Encara que també va mostrar la seua tristesa per passar tant temps allunyats, sobretot en la celebració del seu aniversari.

 

María Teresa Campos i la seua filla Carmen Borrego facturant el seu equipatge | EspañaDiario

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram