Les Campos viatgen a Nova York per a gravar la nova temporada del seu 'reality' de Telecinco

Este mateix dimecres 29 de novembre, se les ha vist al costat del director del programa Raúl Prieto en l'aeroport de Barajas abandonant Espanya per a passar el Nadal en la Gran Manzana
María Teresa Campos i la seua filla Carmen Borrego a la seua arribada a Barajas | EspañaDiario

 

La família Campos al complet tornen a la televisió i estan disposades a fer-ho amb magnificència fent un important salt a l'altre costat de l'Atlántico. I és que María Teresa Campos i les seues filles Terelu Campos i Carmen Borrego ja han posat rumb a Nova York per a gravar la nova temporada del seu 'reality' de Telecinco 'Las Campos'.

  

  

Este mateix dimecres 29 de novembre, se les ha vist a les tres al costat del director del programa Raúl Prieto en l'aeroport amb una muntanya de maletes disposades a arrasar en la Gran Manzana, on tenen previst passar el Nadal este 2017 rodant part de la tercera temporada de la seua sèrie. De moment la seua destinació és Nova York, encara que no es descarta que també viatgen fins a Las Vegas o Sant Francisco.

Terelu Campos intentant portar un carro ple de maletes| EspañaDiario

 

  

Bigote Arrocet, el gran ausent 

  

  

  

María Teresa Campos i la seua filla Carmen Borrego facturant el seu equipatge | EspañaDiario

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Karina, terriblement enfonsada després de saber de la mort del seu gran amor" "Ix a la llum el treball de la dona de Rajoy i fliparàs"