Álex Casademunt presenta la seua primera filla a Instagram

La petita Bruna va néixer a principis del 2018

El cantant Álex Casademunt ha decidit presentar la seua primera filla a través d'Instagram, on ha publicat una fotografia de la xicoteta Bruna disfressada de marieta. Una filla que és fruit de la relació del cantant amb un jove de Barcelona, de la qual l'única informació que es té és el seu nom, Laia. La filla de la parella va néixer a principis d'aquest any 2018. 

Sorprenent amb la seua separació

A l'inici de de l'estiu passat, la parella anunciava la feliç notícia: serien pares. Un moment a partir del qual tots els mitjans han estat pendents de les xarxes socials, a l'espera que la parella comunicarà alguna dada important de la petita. No obstant això, quatre mesos després d'anunciar l'embaràs, la parella sorprenia a tot el món anunciant la seua separació. 

Alex Casademunt anunciant que seria pare. | CatalunyaDiari.cat

 

«Tard o d'hora havia de presentar-la... disfressada de marieta i la cosa més bella que mai vaig poder tenir... vos presente a Bruna, la meuafilla», escriu l'actor a les seues xarxes socials. Unes imatges on es pot apreciar que la xicoteta guarda un enorme semblant amb el seu pare. Enhorabona!

Ares Teixidó podria ser la culpable

D'altra banda, l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP', Ares Teixidó, va mantenir un afer amb el cantant, segons va publicar 'Chance'. El cas és que tots dos van coincidir en una obra de teatre a Barcelona, moment en el qual van mantindreun breu però intens afer. Podria ser que este afer fos el detonant de la ruptura d'Álex amb Laia?

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"PELL DE GALLNIA: Isabelly, la jove de 14 anys assassinada a sang freda davant de tota la família" "ATENCIÓ: Atropellen a un home de 60 anys"