Localitzat en Borriana un fugitiu amb una ballesta i una pistola carregada

La Policia Local també ha pillat a 5 persones amb ferramentes per a cometre robatoris
Pistola artesanal i cartutxos confiscats al fugitiu | Policia Local de Borriana

La Policia Local de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), ha fet dos intervencions relacionades amb delictes contra la propietat durant la matinada d'este passat dimecres, segons ha informat l'Ajuntament de la localitat en un comunicat.

 

Un fugitiu armat pel carrer

Concretament, els fets es van produir cap a les dos de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local va vore a un home que duia una motxilla. L'home, en donar-se compte de la presència dels agents, pegà a fugir. A pesar d'açò, els agents van conseguir atrapar-lo i registrar-lo. L'home duia quatre cartutxos de pistola del calibre 9 mm, una pistola de fabricació artesanal i una ballesta, també de fabricació casolana, a demés d'altres objectes.

 

Ballesta confiscada al fugitiu | Policia Local de Borriana

 

Els agents li van confiscar tots estos artefactes i, en consultar la base de dades policial, van poder comprovar que l'home, de 37 anys, que respon a les inicials C.P.G., tenia una ordre de busca i captura en vigor. Per eixa raó, el van detindre i el van traslladar a la caserna de la Guàrdia Civil, des d'on serà posat a disposició judicial.

 

 

Amb antecedents i ferramentes per a furtar

Poc abans, la Policia Local també va localitzar un cotxe, en l'avinguda del Transport, amb cinc persones. Els agents els van requisar ferramentes que s'utilitzen per a robar cases, a demés d'un passamuntanyes i drogues, si bé en quantitats pròpies de l'autoconsum.

 

Ferramentes confiscades  | Polica Local de Borriana

 

Els agents van identificar als cinc i van poder saber que tenen antecedents per delictes contra la propietat, lesions, atemptat contra agents de l'autoritat i, fins i tot, de violència de gènere, si bé no existix actualment cap requisitòria o ordre de detenció en vigor contra ells. A pesar d'això, l'actuació va ser posada en coneixement de la Guàrdia Civil per si fóra d'interés en altres investigacions.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram